Tenoren en dirigent: Jan van Deursen, Wilbert Friederichs, Wouter Heeres en Frans Boumans (niet op de foto).

Wilbert Friederichs is muzikaal leider van Voix Là. Hij komt uit Oosterbeek en volgde in februari 2011 Sjraar Klaassens op, die Voix Là vanaf de oprichting in 2005 onder zijn hoede had. Friederichs is naast koorleider zanger, tekstschrijver en componist. Hij schreef honderden stukken voor zijn eigen gezelschappen Mezzo Macho en Klater, alsook voor koren, theatergroepen en cabaretiers. Met componist Jetse Bremer schreef hij een dozijn avondvullende werken voor uiteenlopende gezelschappen. De laatste jaren schrijft hij vaker, al dan niet in opdracht, composities met een serieuzere inslag. Zo ging in 2011 zijn eigen, deels Nederlandstalige Requiem in première. Als klassieke zanger was hij recent te horen als evangelist in projecten met werk van Schütz en Pärt. Friederichs is een veel gevraagd leider van projectkoren en muziektheaterproducties en geeft workshops en lessen samenklank, presentatie en tekstschrijven. Zie ook: www.wilbertfriederichs.nl 

Alten: Miranda Schiks, Ardie de Bruijn, Mariet Seegers, Elise Jacobs, Angelique Vloet, Evelyn Verheijen (niet op de foto). Francis van Kesteren (2e van rechts) heeft afscheid genomen van Voix Là.

Sopranen: Carla Elders, Cécile Huitink, Hannie Bisseling, Lucy Bender, Jetty van Ooijen, Marlies van Bemmel en Maria Daanen (die laatste twee niet op de foto). Wilma Pennings (2e van links) heeft inmiddels afscheid genomen van Voix Là.

Bassen: Gerard Albers, Hans Blom, Chris van Beek en Harold van Eijsden. Willem Donders (2e van links) heeft afscheid genomen van Voix Là.